Playground söker förändringskonsulter inom IT-ledarskap

Playground Consulting är ett bolag verksamt inom IT management. Vi fokuserar alltid på nyttan för kunden och vi har drivkraften och engagemanget för att leverera. Vi är nyckelpersoner i våra kunders projekt, tillsammans med dem förverkligar vi deras IT strategi och driver förändringsarbetet i mål. De nyckelroller vi har är exempelvis interimt ledarskap, som projektresurs i ledande befattning eller med specifik teknisk kompetens i våra kunders projekt/organisationer.

Playground Consulting är oberoende, vi anpassar oss och tillgodoser kundens behov och situationens krav.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår affär via spännande uppdrag hos våra kunder.

Besök gärna www.playgroundconsulting.se

Är du vår nästa förändringskonsult? 

Är du en person som brinner för projektledning, leverantörssyrning och interimt ledarskap? Har du en gedigen IT kompetens och förstår konsekvenserna och kraven på en fungerande IT miljö hela vägen från strategi till utförande? Arbetar du dagligen med att definiera och planera förändring, etablera och leda team, säkerställa leveranser och säkerställa att kundens mål uppnås? Gillar du dessutom att ha kul på jobbet och få utveckla dina kompetenser i utmanande uppdrag!

För att trivas i rollen som förändringskonsult inom IT-ledarskap har du en gedigen teknisk erfarenhet från liknande roller och förmodligen en akademisk utbildning i botten. Du arbetar idag som projektledare, linjechef inom IT, teamleader eller teknisk projektledare. Men titeln är inte det viktiga för oss utan att du dagligen agerar tekniskt ankare och leder ett eller flera projekt där förändring och affärsnytta är ledorden i leveransen.

Vad kan vi erbjuda dig?
Playground Consulting växer och utvecklas kontinuerligt inom våra kärnområden Digitalisering, Program- och projektledning, Arkitektur och IT Management. Vi är nu dryga 30 anställda konsulter som alla hjälper våra kunder att lyckas. 

Vi rekryterar kontinuerligt för att öka vår förmåga inom samtliga områden och har en gedigen rekryteringsprocess där vi självklart fokuserar på den specifika kompetensen men lika mycket på medarbetarnas:

  • Energi
  • Social kompetens
  • Ansvar
  • Flexibilitet
  • Engagemang
  • Förmåga att leda och driva 

Vi värdesätter en stark sammanhållning och en stor portion kollegial glädje eftersom vi som konsulter ställs inför en svår och påfrestande vardag. Vi arbetar tillsammans för att söka nya lösningar och möjligheter för varje utmaning.  

Vi vill göra skillnad och därför satsar vi på kvalitet i våra leveranser, i vår gemenskap och givetvis är välgörenhet och god CSR något som vi brinner för som bolag. Vi spenderar mesta tiden hos våra kunder men har ett mysigt och familjärt kontor i centrala Stockholm där du kan samla kraft och energi när det behövs.  

Så här ansöker du:

Edge of Talent hjälper oss med denna rekrytering, de svarar på dina eventuella frågor och hanterar din ansökan. Sök tjänsten med bifogat cv. Edge of Talent hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum. 

www.edgeoftalent.com

Även en resa på tusen mil börjar med ett första steg!

Taggar: