Playground söker förändringskonsulter inom IT-arkitektur

Playground Consulting är ett bolag verksamt inom IT management. Vi fokuserar alltid på nyttan för kunden och vi har drivkraften och engagemanget för att leverera. Vi är nyckelpersoner i våra kunders projekt, tillsammans med dem förverkligar vi deras IT strategi och driver förändringsarbetet i mål. De nyckelroller vi har är exempelvis interimt ledarskap, som projektresurs i ledande befattning eller med specifik teknisk kompetens i våra kunders projekt/organisationer.

Playground Consulting är oberoende, vi anpassar oss och tillgodoser kundens behov och situationens krav. 

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår affär via spännande uppdrag hos våra kunder.

Besök gärna www.playgroundconsulting.se

Är du vår nästa förändringskonsult?
Är du en person som brinner för att arbeta med tekniska arkitektur och lösningar på strategisk och organisatorisk nivå inom Cloud, SAAS, PAAS eller Cloud Azure? Gillar du dessutom att ha kul på jobbet och få utveckla dina kompetenser i utmanande uppdrag? Då är du precis den vi söker!

För att trivas i rollen som förändringakonsult inom IT-arkitektur tror vi att du idag har en nyckelroll i teknikval och arkitektur i en linjeorganisation eller som konsult och arbetar långsiktigt i enlighet med verksamhetens krav. Vi vill att du har en grundkompetens antingen från mjukvarusidan och/eller infrastruktursidan och förmodligen en akademisk examen i bagaget. Du arbetar idag i en roll som Enterprise architect, lösningsarkitekt, IT-arkitekt eller integrationsarkitekt. Det viktigaste för oss är inte titeln utan att du har förmågan att omsätta verksamhetsarkitektur till hållbara tekniska lösningar, har goda modelleringskunskaper, djup teknisk kompetens och bred kunskap inom IT och teknik generellt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Playground Consulting växer och utvecklas kontinuerligt inom våra kärnområden– Digitalisering, Program- och projektledning, Arkitektur och IT Management. 

Playground Consulting växer och utvecklas kontinuerligt inom våra kärnområden Digitalisering, Program- och projektledning, Arkitektur och IT Management. Vi är nu dryga 30 anställda konsulter som alla hjälper våra kunder att lyckas. 

Vi rekryterar kontinuerligt för att öka vår förmåga inom samtliga områden och har en gedigen rekryteringsprocess där vi självklart fokuserar på den specifika kompetensen men lika mycket på medarbetarnas: 

  • Energi
  • Social kompetens
  • Ansvar
  • Flexibilitet
  • Engagemang
  • Förmåga att leda och driva 

Vi värdesätter en stark sammanhållning och en stor portion kollegial glädje eftersom vi som konsulter ställs inför en svår och påfrestande vardag. Vi arbetar tillsammans för att söka nya lösningar och möjligheter för varje utmaning.  

Vi vill göra skillnad därför satsar vi på kvalitet i våra leveranser, i vår gemenskap och givetvis är välgörenhet och god CSR något som vi brinner för som bolag. Vi spenderar mesta tiden hos våra kunder men har ett mysigt och familjärt kontor i centrala Stockholm där du kan samla kraft och energi när det behövs.

Ansök nu!

Edge of Talent hjälper oss med denna rekrytering, de svarar på dina eventuella frågor och hanterar din ansökan. Sök tjänsten med bifogat cv. Edge of Talent hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.

Taggar: